Η Δικηγορική Εταιρεία arrow Η δικηγορική εταιρεία

Α.Γ. Πασσάς - Ε.Ε. Ανδριανάκη

To δικηγορικό γραφείο ξεκίνησε την, αδιάλειπτη μέχρι και σήμερα, λειτουργία του το 1952 από τον Εμμανουήλ Π. Ανδριανάκη, Δικηγόρο - Εργατολόγο, Διδάκτορα Νομικής, ιδρυτή και επί σειρά ετών και μέχρι την αποβίωσή του Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Θυματολογίας. Αντικείμενο του γραφείου επί 10ετίες είναι κυρίως υποθέσεις σε θέματα τόσο του Συλλογικού όσο και του Ατομικού Εργατικού Δικαίου.

Ο Εμμανουήλ Ανδριανάκης υπήρξε νομικός σύμβουλος δεκάδων σωματείων τόσο από το χώρο του επισιτισμού, όσο και του ιδιωτικού, αλλά και του ευρύτερου δημόσιου τομέα (σωματείο εργαζομένων στον Ο.Λ.Π., στη Χαλυβουργία, σωματεία οδηγών στρατιωτικών αυτοκινήτων, εργαζομένων στη Πολιτική Αεροπορία, Μ.Ο.Μ.Α., Ταμείο Μετάλλου, ΙΚΑΡΟΣ κλπ). Από το 1988 και εντεύθεν η δραστηριότητα του γραφείου επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς του δικαίου με το χειρισμό αστικών, ποινικών και διοικητικών υποθέσεων. Από το έτος αυτό ξεκίνησε τη συνεργασία της με το γραφείο η κόρη του Εμμανουήλ Ανδριανάκη, Έλλη. Το 1991 ξεκίνησε τη συνεργασία του με το γραφείο ο Αναστάσιος Γεωργίου Πασσάς.Το 1993 ξεκίνησε τη συνεργασία του με το γραφείο ο Θεόδωρος Γεωργίου Πασσάς.

Η δικηγορική εταιρεία στελεχώνεται από δικηγόρους και υπαλληλικό προσωπικό, διατηρεί εκτεταμένο αρχείο υποθέσεων στους τομείς τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου δικαίου και διαθέτει πλήρη μηχανοργάνωση και γραμματειακή υποστήριξη. Παράλληλα συνεργάζεται με εξωτερικούς δικηγόρους και δικαστικούς επιμελητές.

Αναστάσιος Γ. Πασσάς Αναστάσιος Γ. Πασσάς, Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω.
Πτυχιούχος του νομικού τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταπτυχιακές σπουδές στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Eberhard - Karls Universitat Tubingen, όπου απέκτησε τον τίτλο LL.M.
Τομείς Πρακτικής: Αστικό Δίκαιο, Εργατικό Δίκαιο, Δίκαιο Εταιριών, Ποινικό Δίκαιο.
Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ΑΜ 14016
Γλώσσες: Αγγλικά , Γερμανικά
Έλλη Εμ. Ανδριανάκη

Ελλη Εμ. Ανδριάνακη, Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω.
Πτυχιούχος του νομικού τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, δικηγόρος από το 1996 στον Άρειο Πάγο.
Τομείς Πρακτικής: Αστικό Δίκαιο, Εργατικό Δίκαιο, Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης, Διοικητικό Δίκαιο.
Μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών ΑΜ ΔΣΑ 13451
Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά.

< Προηγούμενα Επόμενα >